Vykradli tri auta na jednej ulici, pri dopravnej nehode zahynul jeden muž

08.10.2007 Celý región

Vykradli tri auta na jednej ulici: Kežmarskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do troch osobných áut, ktoré boli zaparkované na Toporcerovej ulici v Kežmarku.
Zatiaľ neznámy páchateľ sa v noci zo 6.10.2007 na 7.10.2007 vlámal do troch áut, Škoda 105, Škoda 120 a Škoda 105. Z prvého auta ukradol autorádio a dva reproduktory, čím majiteľovi spôsobil škodu 23 500. - Sk. Z druhého auta ukradol rôzne náradie, audio kazety a iné veci v celkovej hodnote 3 000. - Sk. Nakoniec z tretieho auta ukradol autorádio, dva reproduktory a tlakomer na pneumatiky. Celková škoda pre majiteľa bola vyčíslená na 4 100. - Sk.

Pri dopravnej nehode zahynul jeden muž:
Humenskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti sobotňajšej smrteľnej dopravnej nehody pri Snine.
V čase o 11.50 h viedol doposiaľ nestotožnený vodič osobné auto Ford Escort smerom zo Sniny do obce Pčoliné, okr. Humenné. V mierne ľavotočivej zákrute v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy stavu a povahe vozovky, zišiel s vozidlom mimo vozovku vpravo, kde vozidlo narazilo do priekopy, prevrátilo sa a na streche sa šmýkalo niekoľko metrov. Pri nehode utrpel ťažké zranenia 38 ročný Sninčan, ktorý zraneniam na mieste nehody podľahol. 46 ročný Sninčan (majiteľ auta) utrpel ťažké zranenia a je hospitalizovaný vo prešovskej nemocnici. Ďalší z cestujúcich, 45 ročný muž zo Sniny , utrpel zranenia s dobou liečenia a PN 4 týždne a je hospitalizovaný v nemocnici v Snine. Na vozidle vznikla škoda 150.000. - Sk. Účastníkom nehody bola odobratá krv na zistenie alkoholu. Príčina dopravnej nehody je predmetom vyšetrovania.
 

Vyberte región

mark